Welcome to Our Website

Houd je relatie spannend met deze tips 

Zijn jij en je partner al een behoorlijke tijd samen, maar is de romantiek ver te zoeken? En is de sleur er een beetje in gekomen? Allesbehalve leuk. Misschien denk je af en toe terug aan de eerste tijd, toen jullie relatie nog bruiste van hartstocht, spanning en passie. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om weer leven in je relatie te brengen en de spanning erin terug te brengen.  

Doe onverwachte dingen 

Misschien vinden jullie het beiden wel heerlijk om na het avondeten op de bank te ploffen en onderuitgezakt voor de tv te zitten. Niet echt sexy en spannend, toch? Verras je partner eens met een avondje uit, ga naar de bioscoop, bezoek een concert, het theater of een tentoonstelling en doorbreek zo die saaie routine. Zo laat je een heel andere kant van jezelf zien die je partner wellicht nog niet kende!  

Het kan ook leuk en spannend zijn om samen iets nieuws uit te proberen. Ga eens naar de sauna of boek een koppelmassage. Het hoeft niet per se zo intiem te zijn, je kunt ook prima samen gaan puzzelen, dansen of iets anders leuks doen. Als jullie het maar samen kunnen doen.

Iets doen zonder je partner 

Tegenover het samen dingen ondernemen staat iets doen zónder je partner. Ook dit is erg belangrijk. Jullie hoeven echt niet continue op elkaars lip te zitten. Integendeel, af en toe iets voor jezelf doen is juist erg gezond! Ga op stap met je vrienden, schrijf je in bij de sportschool of ga alleen een stuk wandelen. Dit maakt dat je een stukje afstand creëert waardoor je weer nieuwe dingen te vertellen hebt.  

Experimenteren in bed 

Niet geheel onbelangrijk is een goed seksleven. Probeer ook hier eens verschillende standjes uit, niets is zo saai als iedere keer dezelfde houding. Bespreek met elkaar wat jullie fantasieën zijn, wat jullie wel en juist niet fijn vinden, en wat er anders kan. Een fijne massage, knuffelen, strelen en wrijven kun je doen om de spanning op te bouwen. Met deze dingen zorg je ervoor dat het hormoon oxytocine vrijkomt, en hierdoor voel je je een stuk closer met je partner. Heb je last van een erectiestoornis en houdt dit je erg tegen tijdens de seks? Om je erectie langer vol te houden kun je online kamagra bestellen of tadalafil kopen. Dit maakt de seks een stuk leuker en zo duurt het ook nog eens lekker lang.